Dijagnostički centar Hram-centar za onkologiju

Centar za onkologiju Beograd. U našem centru posebna pažnja posvećuje se preventivnim pregledima radi ranog otkrivanja malignih bolesti i njihovog blagovremenog lečenja.

Posebnu pažnju skrećemo na najčešće malignitete koji se kod nas sreću-karcinom dojke i grlića materice kod žena,karcinom prostate kod muškaraca i karcinome debelog creva i pluća koji su česti kod oba pola.

Kod svih pacijenata kod kojih postoji sumnja na malignu bolest, mogu se obaviti kompletni dijagnostički pregledi i potvrditi ili isključiti prisustvo bolesti.

Pacijentima kod kojih je već potvrđen neki oblik maligne bolesti omogućena je konsultacija sa najistaknutijim imenima u oblasti onkologije-onkološke hirurgije,interne medicine i radioterapije. Na savremenim aparatima koje koristimo moguće je precizno odrediti stadijum bolesti(njenu raširenost). Naši konzilijumi se sastoje od zajedničke konsultacije lekara svih specijalnosti koji su uključeni u lečenje bolesti i omogućavaju da se odmah i bez gubitka dragocenog vremena odredi najbolji terapijski pristup.

Naš cilj je da se svakom pacijentu individualno pristupi i proceni optimalni način tretiranja bolesti.Dobićete profesionalan i objektivan odgovor na pitanje šta možete očekivati od lečenja,koliko traje,kakvi su očekivani neželjeni efekti.

Svim pacijentima koji već koriste neki od vidova terapije,a neophodno im je kontinuirano radiološko praćenje na skeneru ili magnetnoj rezonanci, omogućena je precizna procena stanja i posebne pogodnosti za ove preglede.

Ako imate bilo kakvu nedoumicu ili sumnju vezanu za svoje zdravlje ili zdravlje Vama bliskih,budite slobodni da nam se obratite mailom ili telefonom i zatražite savet.

 

Cenovnik možete pogledati ovde